LeaseBesque helpt bedrijven bij het professioneel beheren van het leasewagenpark.

Met ruim 16 jaar ervaring in autoleasing en wagenparkbeheer ken ik de uitdagingen waarmee u te maken krijgt. Of het nu gaat om de keuze voor een nieuwe leasemaatschappij, advies over uw autoregeling of het te woord staan van uw leaserijders: uw vragen worden beantwoord.

Het leasewagenpark is voor veel bedrijven één van de grootste kostenposten in de managementlasten. Door deze druk op de managementlasten is het van belang dat het leasewagenpark goed beheerd wordt, zodat het bedrijf niet voor onverwachte extra kosten komt te staan.

Door mijn ervaring van voorgaande jaren en het continu op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen, begrijp ik hoe de kosten verlaagd, processen verbeterd en berijders gemotiveerd kunnen worden.

Mijn naam is Tamara Franssen en ik ben LeaseBesque!

Controle op de uitvoering van het leasecontract en de autoregeling bepaalt de succesfactor in mijn vak. Dit wordt gemonitord door middel van zorgvuldige controles.

Denken in oplossingen: ik geef u nuttige adviezen over diverse onderdelen van uw leasewagenpark.

Ik hou van duidelijkheid, dit komt de samenwerking tussen alle partijen ten goede. Dat geldt ook voor uw autoregeling. Deze beschrijft de afspraken tussen gebruiker en werkgever met betrekking tot de leaseauto. Een goede autoregeling is kraakhelder en kenmerkt zich door eenduidigheid en volledigheid.

Heb ik uw interesse gewekt? Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft.